Femeia DE CE? este femeia care pune şi îşi pune întrebări, care provoacă, propune subiecte şi pune într-o lumină nouă fapte de viaţă. Pentru un farmec aparte :-), este şi mamă, ceea ce creşte considerabil numărul întrebărilor.

Sunt Laura Hora și sunt mamă. De puțin timp, dar totuși suficient ca să-mi dau seama că îmi place. Și, pe lângă job, scris și alte activități care îmi fac plăcere, creșterea și educarea lui Andrei sunt cele mai mari provocări. În același timp și un prilej incredibil de a descoperi lucruri noi… de exemplu când îmi pierd răbdarea și faptul că pot fi conectată într-un mod inexplicabil cu piticul casei sau că am puteri paranormale – știu când mă minte sau a făcut vreo boacănă, înainte să recunoască :)

N-am plănuit un blog – jurnal al lui Andrei, dar mă bucur că am ajuns în faza aceasta cu el. Vedem mai departe, când se face mare… blogul, nu Andrei :) Îmi place să știu că la capătul celălalt al “firului” un cititor zâmbește, așa că voi continua să scriu. Sper că mai des decât acum.